Nieuwe website Online!

Na een succesvol ontwerp- en ontwikkelingsproces is de nieuwe site van het Lectoraat M&G vanaf in de lucht.

Website Lectoraat vanaf nu online

De website van het lectoraat is vernieuwd. De wens om een nieuwe en verbeterde website te starten kwam voort uit het idee om alle onderwijsprojecten, leermiddelen en losse websites te verenigen in één toegankelijk, mooi en overzichtelijk geheel. Het eindproduct van dat idee is de website die je nu bezoekt. Op deze website is er uitgebreid plek voor het ontdekken van de visie & leerlijnen van het lectoraat en een kennismaking met alle collega’s.

Daarnaast kan men bij de pagina’s projecten, publicaties en lesmateriaal nu overzichtelijk op zoek naar alles wat het lectoraat te bieden heeft. Van projecten als 3M tot aan de nieuwste publicaties van medewerkers!

Filteropties

Eén van de handigste functies bij deze website zijn de nieuwe ‘filteropties’. Deze vind je bij de pagina’s Projecten, Lesmateriaal & Publicaties. Heb je deze al eens geprobeerd? Gebruik deze om in een oogwenk door het materiaal te bladeren, zodat je snel bij het juiste materiaal uitkomt.

Nu de website online is zal deze gevuld moeten worden met alle inhoud, wat een aanzienlijk groot proces is. Houd de site dus in de gaten voor updates!

Meertaligheid & Geletterdheid Logo